Facaderenovering

​Trænger din facade til en renovering?

Facaderenovering lige efter dine drømme

​Trænger din facade til en renovering? Det kan være, at murstenene er blevet grimme og fugerne trænger til at blive skiftet. Uanset hvad står Baunly Murerforretning klar med professionel hjælp inden for facaderenovering.

Jeg står til rådighed hos kunder i og omkring Esbjerg, Bramming og Ribe, men kommer også gerne uden for disse områder.

Der er flere forskellige grunde til, at det er en god idé at få foretaget en renovering af facade, hvis den trænger. Først og fremmest kan det være med til at øge husets værdi, idet facaden fremstår meget pænere.

Derudover kan det være med til at mindske dit varmetab og derved give en besparelse på varmeregningen. Som murer kan jeg også tilbyde dig at bygge nyt badeværelse.

Hvad koster facaderenovering?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad en facaderenovering koster, da det afhænger af forskellige ting. Det kommer blandt andet an på opgavens omfang, samt hvilken type opgave der er tale om. Dog kan du være sikker på, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris, når du vælger mig.

Jeg er behjælpelig ved både store og små opgaver inden for facaderenovering. Nogle af mine primære arbejdsopgaver er:

  • pudsning af facade
  • vandskuring af hus
  • udskiftning af fuger
  • netpuds
  • udskiftning af sten.​​​

​Når du vælger mig, kan du forvente en personlig og tæt dialog. Jeg rådgiver altid kunden i forhold til den bedste løsning efter de pågældende ønsker og behov.

Kontakt mig for flere oplysninger

Har du spørgsmål eller skal jeg hjælpe dig med facaderenovering, så kontakt mig med det samme. Jeg står altid klar med professionel hjælp og solide løsninger. Du kan kontakte mig på telefon 27 85 42 75 eller på mail kontakt@baunly.dk, så vender jeg straks tilbage.

5/5 i anmeldelser

Private og erhverv

Uforpligtende tilbud

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

Vi glæder os til at hjælpe dig.